De eigenaar van Imcabellator BV, Carl Krieg is een ervaren, gedreven en resultaatgerichte manager die samen met anderen verbeteringen en veranderingen tot stand wil brengen. Hiervoor zijn sociaal vaardigheid, sturen op resultaat, coachen op competenties en een pragmatische instelling onontbeerlijk, kortom, een teamspeler. Vanuit een visie en door samenwerking, ambitie, enthousiasme en commitment ontstaan de beste resultaten.

 

Het streven is vanuit een duidelijke visie met ondernemerschap en initiatief samen met de klant de doelstellingen van de klant te realiseren. Imcabellator heeft aantoonbaar gemaakt dat resultaatgerichtheid en zakelijkheid goed te verbinden zijn met inlevingsvermogen in de collega's. Door charisma en coachende vaardigheden worden medewerkers gestimuleerd vanuit de eigen kracht en talenten te werken. Naast de ervaring als manager (veelal direct rapporterend aan de board) zijn uiteenlopende programma's en verandertrajecten bij diverse grote organisaties in diverse branches uitgevoerd, waarbij Veranderen, Governance en Regie de speerpunten waren. Hiermee is Imcabellator breed inzetbaar en een inspirerende sparringpartner.

 

Door ervaring in diverse branches is Imcabellator goed geïnformeerd over de inhoudelijke ontwikkelingen en trends binnen de diverse branches, bezit een uitgebreid netwerk en kan zich snel bedrijfskennis eigen maken.